Recreatiepark de Leistert

Tagespauschale

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op een comfort kampeerplaats

De korting gaat alleen over het basisbedrag. Bijkomende kosten zijn reserveringskosten, lokale heffingen en toeristenbelasting bij de kampeerplaatsen. Te boeken via de receptie van de Leistert voor de kampeerplaatsen.

Kamperen bij de Leistert is leuk! Door de grote diversiteit aan plaatsen (op veldjes, in rijtjes, verscholen in het groen of lekker genieten van het uitzicht op de spelende kids) kun je je eigen favoriete plekje uitzoeken. De Leistert is verrassend veelzijdig en uitdagend. Of je nu komt met kleine kinderen (heerlijk met een grote speeltuin of spelen met Pluck en Pien), met teens (met een subtropisch zwembad en Het Klushuis) of gewoon lekker met z'n tweetjes, hier ben je er even lekker tussenuit!

Terug naar het totaaloverzicht Limburg Card aanbiedingen

Kontaktdaten

Recreatiepark de Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT ROGGEL
Niederlande
0475 493 030

Öffnungszeiten

Mo : 09:00 - 19:30 Uhr
Di -Do : 09:00 - 17:30 Uhr
Fr : 09:00 - 20:00 Uhr
Sa , So : 09:00 - 17:30 Uhr.

Auch an diesem Ort

Camping de Leistert

Camping de Leistert

Ein 5-Sterne-Campingplatz im Herzen von Limburg!

Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert

Der Park bietet Unterkunftsmoglichkeiten auf dem 5***** Campingplatz mit ADAC Superplatz Bewertung und auf dem Park Buitenhof De Leistert in luxuriosen Ferienwohnungen in Limburgischen Landhaus-Stil.

Buitenhod De Leistert

Buitenhod De Leistert

Erleben Sie einen herrlichen Urlaub auf Buitenhof de Leistert, einem schonen weitlaufigen Park mit vielen Anlagen im Herzen Limburgs, umringt von den schonen Naturgebieten.