Pillows Charme hotel Chateau de Raay

Restaurant

Pillows Charme hotel Chateau De Raay is een uniek, geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan. Het 13ha groot landgoed was sinds 1236 bewoond door adellijke families. Chateau De Raay is een van de meest bijzondere hotels van Nederland en Europa.

Dit unieke kasteelhotel ligt te midden van een prachtig landgoed van 13 hectare in Limburg. Het combineert de originele kenmerken van het authentieke pand met een stijlvol design en biedt luxe accommodatie in 2020.

Het Pillows Charme Hotel Château De Raay ligt in een prachtige, bosrijke omgeving, op slechts vijf5 minuten rijden van het charmante Venlo en op 20 minuten van Roermond. De internationale luchthaven van Düsseldorf ligt op 40 minuten rijden met de auto..

Het volledig gerestaureerde kasteel ligt in het pittoreske Baarlo en biedt smaakvolle kamers met eersteklas faciliteiten en gratis WiFi.

Deze voormalige residentie van adellijke families en een klooster voor nonnen straalt een rijke geschiedenis uit. Op het mooie terras of in de prachtige serre kunt u ontspannen met een drankje en het landgoed bewonderen.

De Tuin van de Barones serveert heerlijke gerechten en ligt aan de oude binnenplaats van het kasteel. Gasten kunnen ook profiteren van gratis privéparkeergelegenheid en oplaadpunten voor elektrische voertuigen op het terrein.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 8,8 voor een reis voor twee.De tot in nieuwe staat gerestaureerde hotelkamers zijn sfeervol, puur en zeer luxe ingericht. De ruime badkamers zijn voor hotelbegrippen zeer stijlvol. Tevens zijn onze 50 luxe hotelkamers met prachtige kunst ingericht..

Kontaktdaten

Pillows Charme hotel Chateau de Raay
Raayerveldlaan 6
5991 EN BAARLO LB
Niederlande
077 321 4000

Öffnungszeiten

Durchgehend geoffnet.