Partylocatie en zaalverhuur: Cultureel Centrum de Bombardon Heythuysen

Partylocation oder Saalvermietung

Cultureel Centrum de Bombardon ligt midden in Heythuysen en is een cultuurpodium / gemeenschapshuis met een moderne ambiance. De Bombardon staat voor charme en gastvrijheid in de ruimste zin van het woord.

Vele jaren was ´De Zaal´ een begrip in Heythuysen en de rest van Leudal. In 2003 is een volledig nieuw gebouw neergezet, welke de mogelijkheden biedt om te functioneren als cultureel centrum.

In 2011 is de naam gewijzigd in "Cultuur Podium De Bombardon" en zijn de faciliteiten vernieuwd en de activiteiten verbreed. Er kwam een multifunctionele tribune met 300 comfortabele zitplaatsen die perfect aangepast kan worden aan de gewenste grootte, maar ook volledig ingeschoven kan worden. Bovendien is de grote zaal voorzien van airconditioning en uitgerust met moderne audio/visueel apparatuur.

Met deze en andere aanpassingen is het mogelijk om jaarlijks meer theaterproducties te tonen, het verenigingsleven optimaal van dienst te zijn en een uitstekend gastheer te zijn voor speciale evenementen en beurzen.

In de gezellige kelder kunnen feesten en partijen georganiseerd worden door bv. verenigingen of jongeren.

• Zaalverhuur voor 20 tot 600 personen
  • Filmhuis