Oetsjpanning De Meuleberg

Brasserie/Lunchroom, Außenterrasse

Oetsjpanning De Meuleberg. Geopend op 4-4-2004.

Tegenover de Prins Bernhardmolen in het heuvelachtige landschap van midden Limburg runnen wij ( broer en zus ) Bas en Karin van Bommel Oetsjpanning “ de Meuleberg” , een combinatie van een restaurant met een mooi terras en een landbouwwerktuigenmuseum onder één dak.

Genieten van heerlijke streekproducten uit eigen keuken. We proberen onze grondstoffen zoveel mogelijk te kopen bij onze eigen boeren uit de streek en zijn dus altijd vers en seizoensgebonden. Deze gerechten smaken heerlijk bij een vers getapt Gulpener biertje.
De Gulpener Bierbrouwerij: een bewuste keuze voor duurzaamheid, smaak en topkwaliteit. In juni 2001 publiceerden de bierbrouwerij een Ambitiestatement "Verbond met de Natuur". Daarin geven zij als werknemers van de Gulpener Bierbrouwerij aan dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een leidend beginsel is voor het handelen van de brouwerij met als doelstelling de lekkerste bieren te brouwen.

Bas bakt de lekkerste vlaaien in eigen keuken. Deze zijn al of niet voorzien van een toef slagroom en smaken heerlijk bij een kop koffie of cappuccino.
Koffie met vlaai zijn in ons restaurant altijd vers. Van appelvlaai tot spaanse vlaai, puddingkruimel, aardbeien, kruisbessen, appelcitroen, pruimenvlaai met slagroom en schuim, je kan het zo gek niet bedenken of Bas bakt 't !

Nieuw is ons Italiaans schepijs, waarvan we ook heerlijke coupes serveren op het terras, maar ook voor een bolletje ijs op een hoorntje of in een bakje!

Ook als start of eindpunt van uw wandeling, toer- of fietstocht kunt u aan ons denken. We liggen aan knooppunt 67 van het fietsknopen netwerk. Een wandeltocht is ook makkelijk te maken met behulp van de wandelknopen, een overzichtsbord biedt u vele mogelijkheden om zelf u route samen te stellen. U vindt dit bord uiteraard bij ons.

Kontaktdaten

Oetsjpanning De Meuleberg
Waterschei 71
6074 ES MELICK
Niederlande
0475 475 901

Öffnungszeiten

Di , Mi : 11:00 - 18:00 Uhr,
Fr : 11:00 - 18:00 Uhr,
Sa : 11:00 - 20:00 Uhr,
So : 10:00 - 20:00 Uhr.

Ausstattung/Service

Internetanschluss
Frei verfügbar
Essgelegenheit
ja
Geopend voor lunch
Essgelegenheit
ja
Geopend voor diner
Für Behinderte zugänglich
ja
Rollstuhlzugängliches WC
ja
Parken gebührenpflichtig
nein
Parken an der Unterkunft
ja
Haustiere
Haustiere gestattet
Ladestation für E-Fahrrad
ja
Bezahloptionen
PIN
Reservierungen
Reservierungen in der Hochsaison empfohlen

Auch an diesem Ort

Oetsjpanning De Meuleberg

Oetsjpanning De Meuleberg

Oetsjpanning De Meuleberg ist ein idealer Ausgangspunkt fur viele Wanderungen und Radtouren durch den Nationalpark de Meinweg und ,t Roerdal. Oetsjpanning De Meuleberg ist Startpunkt von "Knotenpunkt-Laufen" und es liegt an einem idyllischem Ort am Rande der Waterschei in Melick. Kommen Sie zur Ruhe und geniessen Sie eine Tasse Kaffee oder ein limburgisches Bier aus dem Fass, frisch zubereitete regionale Produkte, Salate oder Eisbecher. Und nicht zu vergessen Limburgs Kuchen frisch aus dem Ofen! Ebenfalls fur Feiern und Partys geeignet.