Kom in de ban van 'het Witte Goud' en blijf overnachten in 'het Witte Stadje'

Unterbringungsregelung

Thorn ligt te midden van vele bedrijven die de asperge op allerlei manieren koesteren.

Tijdens uw 3-daags verblijf in onze bijzondere B&B Bèd & Bótram Bie Ós, kunt U op de fiets (of tandem) , maar ook wandelend langs diverse bedrijven.
Wij stemmen dit graag persoonlijk met U af a.d.h.v. een grensoverschrijdende routekaart met fiets- en wandelknooppunten.
Er is vast ook volop tijd om de wetenswaardigheden van Thorn te weten te komen met oa. een bezoek aan het Panorama van Thorn (Frans v.d. Berg).
Laat U verrassen met diverse aspergegerechten in een van de restaurants in of rond Thorn.
Ze staan in deze tijd en zeker nog tot 24 juni op elke menukaart.

De prijs: €163,- voor 2 personen.
* 2 overnachtingen incl. ontbijt en toeristenbelasting.
* aankomsttijd in overleg.
* welkomstdrankje .
* routekaarten beschikbaar.
* evt. tandem (op beschikbaarheid)

Bourgondische, maar ook sportieve, culturele en historische interesse?
Van harte welkom !

Kom in de ban van 'het Witte Goud' en blijf overnachten in 'het Witte Stadje'
Hoogstraat 42
6017 AR THORN

Auch an diesem Ort

Bed en Botram Bie Os

Liberation Route arrangement Thorn

Liberation Route arrangement B&B Bed en Botram Bie Os

Bed en Breakfast : Bed & Botram Bie Os

Thorn,ein Augenblick ganz heraus ! Charakteristiek Familienhaus.
Vier Doppelzimmer, jedes eigene Flair, komplettes Badezimmer. Uberraschendes Fruhstuckzimmer, windgeschutzte Garten.
Sportiche ,kulturelle, musikalische und/oder burgundische Interesse? Oder einfach mal nichts ?
Wilkommen "Bei Uns". !!!!

B&B Witte Stadje Thorn: Bed en Botram Bie Os

Thorn,ein Augenblick ganz heraus ! Charakteristiek Familienhaus.
Wilkommen "Bei Uns". !!!!

Bed en Botram

Damals und jetzt, zwischen Maas und Peel

Vier Tage in einer historischen und wasserreichen Umgebung zwischen Maas und Peel. Wahrenddessen Sie mit dem Fahrrad entspannt uber flache Strassen und Wege fahren, sorgen wir dafur, dass Ihr Gepack an folgende Adresse kommt.

Museum Eynerhoof

Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof

Eynderhoof ist ein einzigartiges lebendiges Museum, es ist mehr als nur historische Gebauden.

Woonboerderij Peters

B & B Wohnbauern Peters / Bauern Terrasse "bie Sien"

In dem malerischen Dorf von Horn, in der Mitte in der Nahe von Limburg Roermond, ist unsere einzigartige Bauernhof aus dem Jahr 1861 im Schatten der Burg Horn mit seinen schonen Wanderpark, dient unserem Bed & Breakfast ist ein idealer Standort, um die schone Umgebung erkunden

B&B Leudal

Bed en Breakfast Leudal

B&B Leudal befindet sich am Rande des wunderschonen Naturschutzgebietes ,,het Leudal". Zahlreiche Moglichkeiten fur Wanderungen und Radtouren.

Boerenterras 'Bie Sien'

Boerenterras 'bie Sien'

Het boerenterras 'bie Sien' van woonboerderij Peters is voor iedereen toegankelijk.