Groepsaccommodatie/ vakantiewoning Roermond e.o : Koningshof de Klaproos

Gruppenunterkunft

Deze 20-persoons groepsaccommodatie/vakantiewoning Koningshof de Klaproos, is gelegen aan de rand van het dorpje Montfort. De vakantiewoning ligt in het natuurgebied de Rozendaal tussen Roermond en Maastricht.

Sinds 1970 is natuurbeschermer Stichting het Limburgs Landschap eigenaar van Landgoed Rozendaal en enkele oude hoeves die zich in het natuurgebied bevinden, waaronder dit juweeltje ‘de Koningshof’.

Koningshof de Klaproos is volledig gerestaureerd en omgetoverd tot een luxe, hoogwaardig afgewerkte, vakantiewoning. Via de voordeur komt u in een klein halletje van waar uit u direct diverse keuze mogelijkheden heeft. U heeft via deze hal toegang tot de twee slaapkamers op de begane grond. Beide slaapkamers beschikken over een eigen badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. In de hal is tevens een separaat toilet aanwezig.

Verder heeft u vanuit de hal de keuze tussen twee trapopgangen welke ieder toegang geven tot twee delen van de bovenverdieping. In het achterste gedeelte, rechts van de hal, bevinden zich op de bovenverdieping twee 2-persoons slaapkamers met een gedeelde badkamer tussen de beide slaapkamers in. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Deze 2 slaapkamers hebben dus een eigen trapopgang.

De tweede trapopgang, links van de hal, leidt tot de overige 4 slaapkamers boven de leefruimte.

Terug in de hal heeft u ook toegang tot de gigantische leefruimte op de begane grond. In de algehele leefruimte is de Klaproos veelvuldig aanwezig, de gordijnen zijn versierd met klaprozen, en ook in diverse vazen staat de oh zo bekende fel rode bloem te pronken. De leefruimte is een mooie lichte en erg sfeervolle ruimte. In het voorste gedeelte bevindt zich de zithoek met twee leren banken en twee fauteuils gegroepeerd rondom de televisie. Het zitgedeelte wordt afgescheiden van de eetkamer door een 1 meter brede muur. Aan de achterkant van de muur staat de houtkachel.

En uitgebreid tafelen… dat kunt u wel in vakantiewoning de Klaproos! In het achterste gedeelte van de leefruimte bevindt zich de grote open keuken welke zeer goed is uitgedacht en geoutilleerd.

Prominent aanwezig in deze open keuken is het grote werkeiland in het midden van de keuken. Onderin het werkeiland zijn alle koelingen verwerkt. Vanuit de ramen boven het aanrecht heeft u tijdens het koken een prachtig weids uitzicht op de weilanden en fruitboomgaard die Koningshof de Klaproos omringen.

In het voorste deel van de vakantiewoning bevonden zich reeds 4 slaapkamers, twee op de begane grond en twee op een apart stuk van de bovenverdieping.

De overige 4 slaapkamers bevinden zich op de verdieping boven de leefruimte. Via de trap in de hal komt u op een zeer brede en lange overloop waaraan de 4 slaapkamers grenzen. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer met inloop regendouche, wastafel en toilet. De twee middelste slaapkamers hebben een wel heel bijzondere douche. De douche is een driekwart ronde cilinder die volledig betegeld is met mozaïekjes.

De wanden in de slaapkamers zijn met natuurlijke leem gestukt en op de volledige bovenverdieping ligt een warme houten vloer. Alle bedden in de slaapkamers zijn 1-persoons boxspringbedden. Kortom, alle slaapkamers zijn zeer comfortabel en luxe ingericht.

Hoe mooi Koningshof de Klaproos van binnen ook is, hopelijk kunt u ook genieten van het prachtige buitengebied. Vanuit de tuindeur in de open keuken heeft u toegang tot de privétuin en het privéterras van de vakantiewoning gelegen op het zuidwesten. Hier vandaan heeft u een prachtig uitzicht over de omringende velden en fruitboomgaarden. U zult geen enkel ander gebouw kunnen ontdekken zover als u kunt kijken. In het midden van de tuin tussen de twee vakantiewoningen in staat een schommel voor de kinderen. Verder staat onder een afdak een gemeenschappelijke tafeltennistafel.

Kortom, vakantiewoning Koningshof de Klaproos is een vakantiewoning die behalve rust en ruimte, ook enorm veel comfort zal bieden om heerlijk te genieten van familie en vrienden!

Is de 20-persoons accommodatie de Klaproos net te klein voor uw gezelschap? Dan bestaat de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief ook de Korenbloem erbij te huren. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook is in een van de bijgebouwen een vergader / recreatieruimte ingericht welke u eveneens kunt koppelen aan uw verblijf.

 

Kontaktdaten

Beaujean Vacances, vakantiewoning Koningshof de Klaproos
Rozendaal 7
6065 NE MONTFORT
Niederlande
043 455 9075

Öffnungszeiten

Durchgehend geoffnet.