Gamen Roermond Limburg e.o : E-village

Tagespauschale

Kom je gamen in Limburg, Roermond e.o? Dan kom je bij E-village . Scoor direct : KORTING LIMBURG CARD: 50% korting op de normale entreeprijs op vertoon van de Limburg Card.

Voorwaarden: Niet in combinatie met andere acties. Maximaal 5 personen per Limburg Card.

Een keer met vrienden levensecht voetballen of bowlen op de XBOx? Fortnite? Het kan.
Liever Formule 1 racen op groot scherm? Ook goed.
Houd je meer van muziek en dans dan is de Guitar Hero en I-dance echt iets voor jou.
Met meer dan 80 games is er in dit hightech gamecentrum voor ieder wat wils.
E-Village staat garant voor een dag vol actie en gezelligheid.

Terug naar het totaaloverzicht Limburg Card aanbiedingen

Gamen Roermond Limburg e.o : E-village
Heldensedijk 3
6088 NT ROGGEL

Mi : 13:30 - 20:00 Uhr,
Fr , Sa : 13:30 - 00:00 Uhr,
So : 13:30 - 20:00 Uhr.

Auch an diesem Ort

E-village Roggel

Gamecenter E-Village Limburg

Gamecenter E-Village ist ein High-Tech-Spielzentrum in Roggel Limburg, in der Nahe von Roermond und Weert, wo Sie die neuesten und heissesten Spiele wie Fortnite, das Gamebike, Lightspace Floor, Game2Move, Virtual Jump Robe, Wii und Playstation geniessen konnen. Unser Spielzentrum liegt direkt neben dem Recreatiepark De Leistert , Limburg.