Camping Venlo / Roermond e.o : De Schatberg

Campingplatz

De Schatberg is een veelzijdig vijfsterren vakantiepark in Sevenum in de directe omgeving van Venlo en Roermond. Een plek waar u het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Een unieke locatie in de natuurrijke omgeving van de prachtige Noord-Limburgse Peel. We bieden een uitgebreide keuze aan accommodaties en voor zowel jong als oud zijn er faciliteiten, activiteiten en vele voorzieningen aanwezig.

Op vakantie met uw eigen tent, caravan of camper? Bij De Schatberg kunt u kamperen van comfort tot luxe met onze VIP-, Totaal- en Supercomfort plaatsen. Voor onze kampeerplaatsen geldt voor ieder wat wils. Zo hebben we speciale kindervelden met speeltuinen, maar ook autovrije velden en velden waar ook uw hond welkom is! Uw kampeerplek is de basis voor een geslaagde vakantie. Op ieder veld vindt u (deels verwarmde) toiletgebouwen waarvan de meeste ook beschikken over mindervalide voorzieningen en was- en droogfaciliteiten. Heeft u liever privé sanitair en een eigen keuken met vaatwasser en koelkast? Of nog liever privé sanitair met sauna en whirlpool? Op De Schatberg is het allemaal mogelijk!

U kunt tijdens uw verblijf heerlijk tot rust komen. Kom sfeervol à la carte dineren in ons Serre Restaurant of geniet van een drankje, heerlijke lunch en diverse plateservice gerechten in Eetcafé Trattoria. Blijft u liever actief bezig? Ga de competitie aan op de squashbaan of op één van onze zes bowlingbanen. Spring in het diepe in ons luxe binnenbad mét glijbaan, stroomversnelling en whirlpool. Of ga voor een frisse duik in ons buitenbad of natuurbad met zandstrand en ligweide. Wilt u de natuur en omgeving verkennen? Per fiets of te voet? Het is allemaal mogelijk! Er zijn diverse wandel- en fietsroutes (met De Schatberg als startpunt) verkrijgbaar bij onze receptie.

Wij streven ernaar om aan ieders vakantiegevoel tegemoet te komen. Bezoek ons park en ontdek zelf de oneindige mogelijkheden van De Schatberg!

Camping Venlo / Roermond e.o : De Schatberg

Überdacht

Auch an diesem Ort

Gamen Venlo / Roermond e.o. : The Portal Action House

FEC Sevenum, oftewel Family Entertainment Center ligt in de directe omgeving van Venlo / Roermond en is de plek waar je terecht kan voor een enorme dosis plezier. The Portal is speciaal ontwikkeld voor tieners en jongvolwassenen. Gamen is wereldwijd een zeer geliefde hobby die alleen maar blijft groeien.En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan!

Laser Gamen Venlo/Roermond e.o.:The Portal Lasergame

The Portal Lasergame ligt in de directe omgeving van Venlo/Roermond en is de plek waar je geweldig kunt Lasergamen. Ga in de arena van The Portal Lasergame de strijd aan met de ultieme bad guy. De evil Dr. Racoxx heeft hier zijn lab gevestigd. Aan jou de taak om een stokje voor zijn snode plannen te steken. In Level XX ga je met een lasergun in de aanslag de missie aan. Tijd om de eindbaas van deze real life game te verslaan! The Portal Lasergame is geschikt vanaf acht jaar. En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan! Lekker COOL.

Speeltuin Venlo / Roermond e.o : Mattel Play! Sevenum.

FEC Sevenum, oftewel Family Entertainment Center ligt in de directe omgeving van Venlo / Roermond en is de plek waar je terecht kan voor een enorme dosis plezier. De allerkleinste of grootste durfallen en lekkerbekken worden hier verrast en in de watten gelegd. En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan!

Kinderfeestjes Venlo /Roermond e.o :  Family Entertainment Centre

Kinderfeestjes Venlo /Roermond e.o : Family Entertainment Centre

Bungalowpark Venlo / Roermond e.o : De Schatberg

Restaurant Venlo / Roermond e.o : De Schatberg

Kom sfeervol a la carte dineren in ons Serre Restaurant of geniet van een drankje, heerlijke lunch en diverse plateservice gerechten in Eetcafe Trattoria op ons park De Schatberg Sevenum in de directe omgeving van Venlo en Roermond.