Camping Echt e.o.: Annendaalse Hoeve

Campingplatz

Camping De Annendaalse Hoeve ligt op korte afstand van Duitsland in het buurtschap Echterbosch (Maria Hoop).Tijdens de zomer van 2019 kun je gebruik maken van 7 nachten is 6 nachten betalen. De camping ligt in de gemeente Echt-Susteren in het smalste stukje van Limburg, Nederland. De Annendaalse Hoeve heeft naast het kampeerterrein een oude en een nieuwe wijngaard.

Direct na het passeren van de toegangspoort bent u terug bij de natuur. Op onze camping wordt u 's morgens gewekt door fluitende vogels. Achter de monumentale carré-boerderij ligt het kampeerterrein. De camping is vooral  geschikt voor mensen zonder kinderen, die houden van rust en natuur. Er zijn uitstekende was- en douchegelegenheden. De plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Ook zijn er twee wijngaarden die heerlijke rode en witte wijn opleveren.

Gastheer Hans maakt u graag vertrouwd met de aspecten van de druiventeelt. Mocht uw verblijf op onze camping samenvallen met de pluktijd, dan kunt u getuige zijn van het oogsten. De Annendaalse Hoeve beschikt tevens over hoogstamfruit en diverse soorten klein fruit. In de omgeving zijn een aantal prima restaurants te vinden.

Wie eenmaal in Echterbosch (Maria Hoop) geweest is, komt zeker terug.
De Annendaalse Hoeve beschikt over een klein hertenkamp, maar de vroege wandelaar kan reeën en wilde zwijnen in de vrije natuur aanschouwen. De Annendaalse Hoeve ligt op een steenworp afstand van de grens met Duitsland in het buurtschap Echterbosch, gemeente Echt-Susteren. Vanuit de camping kun je heerlijk genieten van diverse fiets- en wandelroutes. Bezoek bijzondere natuurgebieden zoals Haeselaarsbroek, de Marissen en de Doort. Of wat denkt u van het Nationale Park de Meinweg?

In de omgeving treft u mooie kastelen, kloosters maar ook (water)molens.
En dat alles op een steenworp afstand van Duitsland en België. De camping is geopend van 1 april tot 1 november. Fietsers met een tentje betalen slechts € 10,- voor een overnachting voor twee personen. Verblijf je na 1 september, dan is het tarief voor een verblijf slechts € 15,-  in plaats van € 20,- per overnachting.


Kontaktdaten

Camping Echt e.o.: Annendaalse Hoeve
Waldfeuchterbaan 107
6105 BL MARIA HOOP
Niederlande
0475 302 722

Öffnungszeiten

Toelichting: De camping is geopend van 1 april tot 1 november.

Ausstattung/Service

Parken gebührenpflichtig
nein
Internetanschluss
WiFi
Dusche zur allgemeinen Benutzung
ja
Minigolf
Nein
Haustiere
Haustiere nur auf Anfrage
Anzahl Tagesgastplätze
15
Im/am Wald
ja
Entfernung zum Dorf-/Stadtkern
0.5 km
Entfernung zum öffentlichen Nahverkehr
0.2 km
Für Behinderte zugänglich
nein
Rollstuhlzugängliches WC
nein
Reservierungen
Reservierungen nicht erforderlich