Camping de Maashoeve Limburg - Adults Only

Campingplatz

Adults Only Camping de Maashoeve,limburg, de stek voor 45+'ers, volwassenen zonder kinderen. Veel rust, ruimte en Limburgse gezelligheid. Gelegen in het Maasplassengebied in Midden-Limburg.

Een waar fietsparadijs met vele grensoverschrijdende fietsroutes, zowel naar België als naar Duitsland. Fietsroutes met kaart verkrijgbaar bij de receptie. 'Ohé en Laak' ligt midden in het fietsroute-netwerk, met een veerpont van Ohé en Laak (NL) naar Ophoven (B) over de Grensmaas. Fietsen kunnen in onze overdekte stalling staan, die 's nachts wordt afgesloten.

Een prachtig gebied met veel natuur en wandelpaden, ook op de wandelknooppunten kaart voor wandelaars, verkrijgbaar in de receptie. Verken ons mooie 'Eiland in de Maas' te voet, en ontdek de mooiste plekjes, zoals het avontuurlijke wandelpaadje over keien in het water bij de Molenplas. Ook de brede wandelpaden over de winterdijken rondom 'Ohé en Laak', zijn zeker de moeite waard.

Op de vele Maasplassen kunt u mooie boottochten maken vanaf Stevensweert of Maasbracht. Rondje met het Pontje is een leuke tocht van Stevensweert naar Wessem en Thorn en weer terug.

Visplas "De Teggerse Plas" ligt meteen in het Natuurgebied tegenover de Maashoeve, deze Visplas is eigendom van Visvereniging "de Snoek" uit Stevensweert. Loopt u om de Plas heen dan komt u meteen aan de grensmaas, ook hier kunt u mooi vissen.

Gezellige Kleine camping met Comfortplaatsen: Comfortpaaltje met waterkraan, stroom (10Amp), afvoer, TV en gratis WIFI op de plaats. Superschoon sanitair, verdeeld over 2 gebouwen, zodat niemand ver moet lopen naar het toilet.

De Camping heeft 6 kampeervelden: Magdalena Veldje (met jeu de boulesbaan), Molen Veldje, Neer Veldje, Laaker Veldje, Gerardus Veldje en ons Trekkersveldje.

Op het Gerardus Veldje staan 2 schattige trekkershutten.

We hebben een info-hoek met informatie over de omgeving en eetgelegenheden. U kunt gratis gebruik maken van onze bibliotheek. Heeft u zelf geen TV, geen nood, bij de info-hoek staat tevens een TV voor de gasten.

Er is een speciale wasruimte voor wassen, drogen, handwas, centrifuge, droogrekje, strijkplank en strijkijzer.

Adults Only Camping: Kinderen mogen op bezoek komen, maar kunnen op de Maashoeve niet overnachten. We hebben geen speeltoestellen of speelweide.

Kontaktdaten

Camping de Maashoeve Limburg - Adults Only
Moeder Magdalenastraat 13a
6109 RC OHE EN LAAK
Niederlande
0475 558 200

Öffnungszeiten

Durchgehend geoffnet.

Ausstattung/Service

Wandererhütten
ja
Parken gebührenpflichtig
ja
Parken an der Unterkunft
ja
Internetanschluss
Frei verfügbar
Dusche zur allgemeinen Benutzung
ja
Haustiere
Haustiere nur auf Anfrage
Anzahl Tagesgastplätze
50
Anzahl ständiger Plätze
4
Für Behinderte zugänglich
nein
Rollstuhlzugängliches WC
nein
Ladestation für E-Fahrrad
ja
Reservierungen
Reservierung empfohlen
Bezahloptionen
Bar