Boerenterras 'bie Sien'

Außenterrasse

Het boerenterras 'bie Sien' van woonboerderij Peters is voor iedereen toegankelijk.

De woonboerderij ligt naast kasteel Horn en stamt uit 1861. Het ligt centraal in het dorpje Horn en heeft een authentieke uitstraling op slechts een steenworp afstand van het historische centrum van Roermond.

Vanaf de weg komt u door de grote toegangspoort op het terras aan de zijkant en de achterkant van de woonboerderij en is een verademing na een heerlijke fiets- of wandeltocht. Het ligt direct aan het fietsknooppunten-netwerk én aan het wandelknooppunten-netwerk en daarmee heel gemakkelijk te vinden.

Kom heerlijk genieten van de rust terwijl wij u kunnen verwennen met een gekoeld drankje of een lekker stukje Limburgse Vlaai. Op aanvraag kunnen wij uw lunch verzorgen of uw ontbijt voor u klaarmaken, uiteraard met streekproducten en verse jus d’orange

Wilt u overnachten? Bij ons kunt u terecht in 4 prachtige en volledig ingerichte B&B-kamers.

Boerenterras 'bie Sien'

Gesprochene SprachenEnglisch

Auch an diesem Ort

Woonboerderij Peters

B & B Wohnbauern Peters / Bauern Terrasse "bie Sien"

In dem malerischen Dorf von Horn, in der Mitte in der Nahe von Limburg Roermond, ist unsere einzigartige Bauernhof aus dem Jahr 1861 im Schatten der Burg Horn mit seinen schonen Wanderpark, dient unserem Bed & Breakfast ist ein idealer Standort, um die schone Umgebung erkunden

Bed en Botram

Damals und jetzt, zwischen Maas und Peel

Vier Tage in einer historischen und wasserreichen Umgebung zwischen Maas und Peel. Wahrenddessen Sie mit dem Fahrrad entspannt uber flache Strassen und Wege fahren, sorgen wir dafur, dass Ihr Gepack an folgende Adresse kommt.

Museum Eynerhoof

Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof

Eynderhoof ist ein einzigartiges lebendiges Museum, es ist mehr als nur historische Gebauden.

B&B Leudal

Bed en Breakfast Leudal

B&B Leudal befindet sich am Rande des wunderschonen Naturschutzgebietes ,,het Leudal". Zahlreiche Moglichkeiten fur Wanderungen und Radtouren.

Bed en Breakfast : Bed & Botram Bie Os

Thorn,ein Augenblick ganz heraus ! Charakteristiek Familienhaus.
Vier Doppelzimmer, jedes eigene Flair, komplettes Badezimmer. Uberraschendes Fruhstuckzimmer, windgeschutzte Garten.
Sportiche ,kulturelle, musikalische und/oder burgundische Interesse? Oder einfach mal nichts ?
Wilkommen "Bei Uns". !!!!

B&B Witte Stadje Thorn: Bed en Botram Bie Os

Thorn,ein Augenblick ganz heraus ! Charakteristiek Familienhaus.
Wilkommen "Bei Uns". !!!!

Bed en Botram bie Os

Kom in de ban van 'het Witte Goud' en blijf overnachten in 'het Witte Stadje'

Thorn ligt te midden van vele bedrijven die de asperge op allerlei manieren koesteren.

Bed en Botram Bie Os

Liberation Route arrangement Thorn