Bed en Breakfast 't Inj

Tagespauschale

KORTING LIMBURGCARD: 10% korting op een huisgemaakte High Tea bij B&B 't Inj op vertoon van de Limburg Card.

De tafel wordt voor u gedekt in de ontbijtzaal van onze B&B. In de zomer kunt u ook gebruik maken van ons terras. Wij serveren diverse soorten thee en koffie. Geniet van vele hartige en zoete lekkernijen. Natuurlijk zullen de traditionele scones met eigen gemaakte aardbeien, frambozen en perenjam en zelfgemaakte clotted cream niet ontbreken. De hartige hapjes zijn onder andere sandwiches met zalm en kip, bruschetta, Quiche, gevulde wrap en een spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum. Alle hartige hapjes worden geserveerd op een etagère.

Na de eerste ronde serveren wij als tweede ronde een etagère met zoete lekkernijen. Als zoete lekkernij serveren we diverse muffins en gebakjes en onze zelfgemaakte peperkoek met citroen topping. Alles wordt huisgemaakt.
We gebruiken zo veel mogelijk producten uit eigen tuin. Heeft u liever soep vooraf, of wilt u graag een smoothie bij de High Tea geef dit bij de reservering aan dan kunnen wij dat voor u regelen.

Met de High Tea kunnen wij rekening houden met eventuele allergieën of een speciaal dieet. U dient dit wel op tijd kenbaar te maken zodat wij er tijdig rekening mee kunnen houden.

Bij een allergie kunnen wij speciale hartige en zoete lekkernijen serveren.

Voorwaarden: Niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen.
Graag vooraf reserveren bij B&B 't Inj.

Kontaktdaten

Bed en Breakfast 't Inj
Beurik 16
6085 AD HORN
Niederlande
0475 218 163

Öffnungszeiten

Auf anfrage.