Outdoor und Survival

Een geweldig spectaculair drijvend springkussenparcours op het kraakheldere meer van de "Effelder Waldsee". Ook

voor groepen en kinderfeestjes een zeer sportieve leuke bezigheid.

Europa’s meest spectaculaire waterskibaan met een hoogte van 12 meter en een lengte van 580 meter.
In het hoogseizoen dagelijks geopend tot zonsondergang en voor de kids zijn er speciale uren waarbij de baan langzamer draait.

Bruchstrasse 32
41849 WASSENBERG - EFFELD
+49 69 120066644

Auch an diesem Ort

Dagstrand AmiciBeach 'Am Effelder Waldsee'

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in een prachtige natuurlijke omgeving ligt de Effelder Waldsee. Dit 45 hectare grote meer omgeven door bossen herbergt dagstrand Amici Beach. Een schitterend dagstrand waar jong en oud op zomerse dagen heerlijk kunnen vertoeven en waar u de gehele zomer kunt genieten van kristalhelder water met de hoogste zwemkwaliteit.

Beachclub AmiciBeach

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in een prachtige natuurlijke omgeving ligt de Effelder Waldsee. Dagstrand Amici Beach en Beachclub liggen aan een 45 hectare groot meer door bossen omgeven.

Amici Bay

Amici Lodges am Effelder Waldsee

Amici Lodges 'am Effelder Waldsee'. Deze zeer recent aangelegde 4 **** camping beschikt over pittoreske houten Woodlodges, 2- en 4 persoons. Voorzien van een keukenblok met water, kookplaat en koelkast.

Amici Beach club

Vlak over de grens bij Roermond-Vlodrop ligt Amici Beach Club met binnenrestaurant en buitenterras met een geweldige blik over de Effelder Waldsee.