ERFAHREN SIE MEHR

Fastfood mitten in Limburg

Mal keine Lust zum Kochen?

Besuchen Sie dann eine Snack-Bar, belegte Brötchenladen, Cafeteria oder Pommesbude.

Neben den bekannten Pommes, Frikandellen oder Hamburger gibt es viele gesunde Alternativen.

Siehe unten die Fastfoodläden in Midden-Limburg.

Fastfood

Wij serveren naast friet met snacks ook een menukaart met diverse voor,- hoofd,- en nagerechten. In ons cafetaria of op terras staat ons personeel klaar en dat voor vriendelijke prijzen

Cafetarie het  Heukske
Fastfood

Kom naar Piet Friet gelegen in de Foodgalerie van het Retailpark. De succesformule Piet Friet biedt friet van topkwaliteit en een uitgebreide keuze aan snacks. Deze frietzaak met zijn aanstekelijke staat garant voor heerlijke friet, in de vertrouwde papieren puntzak.

Piet Friet Foodgalerie Retailpark
Fastfood

Kom naar Piet Friet gelegen aan het Kazerneplein in Roermond.

Geen afbeelding beschikbaar
Fastfood

U vindt WoktoGo op het Retailpark in Roermond. Neem plaats in de gezellige Foodgalerie of neem uw Wokki mee voor onderweg. WoktoGo beschikt over gratis WiFi.

WoktoGo
Fastfood

De BeachClub Weert e.o is een horecabedrijf in het subtropisch zwembad De IJzeren Man. Bij uitstek ideaal om even te genieten, vrienden te ontmoeten, of om bij te komen, voor of na het zwemmen, wandelen of fietsen in recreatiegebied De IJzeren man.

Beach Club Weert e.o
Fastfood, Außenterrasse

Voor een heerlijke kop koffie, met of zonder appeltaart. Bij Het Markthuys in Roermond kun je terecht voor een lekker drankje met een bord vers gebakken frites of snack.

Brasserie Roermond: Het Markthuys
Fastfood

Cafetaria Aod Maerum is al jaren een begrip in Herten en omstreken. Met een veelzijdig assortiment, snelle bediening en genoeg ruimte om rustig te eten. Zowel binnen als buiten.

Cafe cafetaria Aod Maerum