Vrijheid maak je samen

Theater sonstiges

VENRAY: Schouwburg Venray, Schouwburgplein 1, van: 19:30 tot 21:30, Vrijheid maak je samen, Kosten:zie website

De muzikale voorstelling Vrijheid maak je samen reist tussen september 2019 en maart 2020 via de Liberation route door heel Limburg. De voorstelling bestaat uit de jeugdopera Brundibár en een uitvoering van lokale muziekverenigingen die onder andere de compositie 75 Jaor Vreej ten gehore brengen.

Voor het landelijke themajaar Herdenken en Vieren 75 jaar Bevrijding sloegen de Limburgse muziekbonden de handen in elkaar om middels muziek aandacht te geven aan vrede en vrijheid. Muziek brengt mensen samen, het verbindt en verbroedert. Met de voorstelling Vrijheid maak je samen, boordevol muzikale variëteit, vieren we vrijheid, herdenken we het verleden en leggen we verbindingen naar het heden en de toekomst.

Voor meer informatie en de tourdata kun je terecht op www.hklimburg.nl/vrijheidmaakjesamen en www.schouwburgvenray.nl

Schouwburg Venray
Schouwburgplein 1
5801 BV VENRAY

Mo 2 Dezember 2019 19:30 - 21:30 Uhr.

Ausstattung/Service

Toelichting prijs