Speurtocht door het Streekmuseum Stevensweert-Ohe en Laak

Varia

STEVENSWEERT: Streekmuseum Stevensweert-Ohe en Laak, Jan van Steffeswertplein 1, van: 13:00 tot 16:00, Speurtocht door het Streekmuseum Stevensweert-Ohe en Laak, Kosten:Gratis voor kinderen t/m 12 jaar, begeleiders a EU 3,00 p.p., museumkaarthouders en leden Amici Insulae zijn gratis, reserveren verplicht!

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis het Streekmuseum Stevensweert-Ohé en Laak bezoeken en aan een leerzame speurtocht door het museum deelnemen. In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus wordt de film "Eiland in de Maas van alle tijden" niet vertoond.
Aan de hand van diverse opdrachten ga je door het hele museum aan de slag en kom je meer te weten over de vesting en het kasteel van Stevensweert, het kasteel Walburg, de baggervondsten, de middeleeuwen, de mammoet en de beroemde Kantharos. Zijn alle opdrachten goed beantwoordt dan ontvang je een leuke beloning!
Begeleiders kunnen het Streekmuseum bezoeken à € 3,00 p.p., museumkaarthouders en leden Amici Insulae zijn gratis.
De speurtocht is ook leuk te combineren met de fotopuzzeltocht of een stadswandeling door de historische kern van Stevensweert met een bezoek aan de reconstructie van de vestingwerken.

Let op! Reserveren is verplicht via 0475-550236 en het is niet mogelijk om hier te pinnen!

Streekmuseum Stevensweert-Ohé en Laak
Jan van Steffeswertplein 1
6107 BZ STEVENSWEERT

So 1 November 2020 einschiesslich a Mi 31 Marz 2021