Sound of Silence / The Story of Simon & Garfunkel

Theater sonstiges

ROERMOND: ECI cultuurfabriek , ECI 13, aanvang: 20:00 uur, Sound of Silence / The Story of Simon & Garfunkel, Kosten:EU 20,50

Met prachtige muziek en anekdotes uit de jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik over Paul Simon en Art Garfunkel. Over hun weg naar succes, hun scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Kippenvel gegarandeerd
Net als Simon en Garfunkel zoeken Joost en Niels ook naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers. Bij de breekbare nummers bezorgen ze je kippenvel. Sound of Silence is daarom niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en het wonderschone Bridge over Troubled Water.

ECI cultuurfabriek
ECI 13
6041 MA ROERMOND

Sa 11 April 2020 20:00 Uhr.

Ausstattung/Service

Toelichting prijs