Sing and Swing

Gesellschaft/Orchester

HEEL: Cultureel Centrum Don Bosco, Mgr. Savelbergweg 100, aanvang: 09:30 uur, Sing and Swing, Kosten:EU 48,50 inschrijfgeld plus extra gastoptreden en oefenmateriaal

Wat is een Sing-In? Een muzikale workshop voor iedereen die van zingen houdt. Deelnemen kan individueel of met een (deel van) een koor of zanggroep. We repeteren gedurende deze dag aan een zestal nummers die vooraf worden toegestuurd, zodat je thuis al kunt oefenen.
We starten in de ochtend om 9.30 met koffie en gebak. Daarna volgt de kennismaking met vier gedreven dirigenten, die elk garant staan voor een stemgroep. Zij loodsen alle deelnemers via partij- en koorrepetities op professionele en humoristische wijze naar een enthousiast feestconcert tijdens de avonduren.

Schrijf je dan snel in vanaf 1 december 2019 tot uiterlijk 22 februari 2020. Op de site www.heelvocaal.nl vind je alle praktische info.

Cultureel Centrum Don Bosco
Mgr. Savelbergweg 100
6097 AE HEEL

Sa 7 Marz 2020 09:30 Uhr.

Ausstattung/Service

Toelichting prijs