The Boss en The Man in Black

Musik sonstige

REUVER: Zalencentrum De Schakel Reuver, Broeklaan 2, aanvang: 20:00 uur, The Boss en The Man in Black, Kosten:Voorverkoop EU 12,50 en avondkassa EU 16,00

Erwin Nijhoff plays The Boss.
Bruce Springsteen is 65 geworden en het album "Born in the USA" bestaat 30 jaar. Als frontman van de succesvolle band Prodigal Sons weet hij net als "The Boss" hoe het voelt om op Pinkpop te staan. Hij stond er zelf in 1994. Om zijn idool te eren doet Nyhoff de komende maanden een clubtour met het repertoire van The Boss.
Rocco Ostermann in Black.
Zoals Johnny Cash de songs van anderen tot zeer persoonlijke hoogtepunten zong, zo zingt Rocco Ostermann de versies van the man in black wederom naar een andere dimensie. Ostermann heeft overduidelijk het koffiebruine profiel van Cash op zijn stembanden maar doet daar nog het nodige meer mee. Concerten zijn als hoogmissen met apocalyptische gospels en countrybluessongs van de tegen zijn demonen vechtende schaduwboksende mens.
De datum is ZATERDAG 29 SEPTEMBER 2018. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
Voorverkoopadressen:zie www.zalencentrumdeschakel.nl

Zalencentrum De Schakel Reuver
Broeklaan 2
5953 NB REUVER

So 29 September 2019 20:00 Uhr.

Ausstattung/Service

Toelichting prijs