Bevrijdingsconcert Ohe en Laak

Gesellschaft/Orchester

OHe EN LAAK: MFC Lakerhoes, Kerkstraat 5, aanvang: 15:00 uur, Bevrijdingsconcert Ohe en Laak, Kosten:

Op zondag 26 januari organiseert de harmonie het bevrijdingsconcert voor Ohé en Laak. Na 5 lange oorlogsjaren werd Ohé en Laak pas bevrijd op 19 januari 1945. Vele inwoners keerden terug na een tijd van evacuaties. Eindelijk kon er begonnen worden met de wederopbouw. Om dit moment te herinneren worden op deze concertmiddag een aantal muziekwerken uitgevoerd waarin de oorlog en de bevrijding centraal staan. Met behulp van filmbeelden nemen wij u, als gasten terug naar deze tijd op dat wij altijd herinneren dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Tevens worden er verhalen verteld over de oorlogsjaren van de inwoners van Ohé en Laak maar zeker ook over de bevrijding. De jeugd krijgt ook nog een rol deze middag dus kom gerust kijken en luisteren! Het bevrijdingsconcert begint op 15.00 uur in het MFC Lakerhoes aan de Kerkstraat in Ohé en Laak. Na afloop van het concert houden wij een bevrijdingsfeest. Wij hopen met velen dit feest te vieren.

MFC Lakerhoes
Kerkstraat 5
6109 AM OHE EN LAAK

So 26 Januar 2020 15:00 Uhr.