Allerheiligentocht

Wandertour

THORN: Start Abdijkerk, Kerkberg 2, van: 13:00 tot 16:30, Allerheiligentocht, Kosten:Deelname is gratis; een vrije bijdrage is welkom!

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden Limburg organiseert op vrijdag 1 november een wandeling van ca. 10 km rondom Thorn. Met 15 kapellen heeft Thorn de hoogste kapellen-dichtheid van ons land. En alle zijn toegewijd aan evenzoveel heiligen. Restauratie en beheer berusten bij de Stichting Kruisen en Kapellen Thorn, die dit jaar 25 jaar bestaat. Bij elke kapel staan we stil bij de historie en de vereerde heilige. Vertrek 13.00 uur vanuit de Abdijkerk midden in het witte stadje. Pauze halverwege in Het Kapelhuis (Onder de Linden). Om ca. 16.30 uur terug in Thorn.
Deelname is gratis; een vrije bijdrage is welkom!

Start Abdijkerk
Kerkberg 2
6017 HA THORN

Fr 1 November 2019 13:00 - 16:30 Uhr.

Ausstattung/Service

Toelichting prijs
Deelname is gratis; een vrije bijdrage is welkom!